500 g foreles asakas, spuras, galva (bez žaunām)
2 gab sīpoli
1 gab fenhels
1 gab selerija kāti
1 gab ķiploks
200 ml sausais baltvīns
1 gab rozmarīna zars
1 ēdamkarote koriandra sēklas
5 gab smaržīgie pipari
5 gab tomāti
3 ēdamkarotes tomātu pasta
1,5l ūdens
Sāls un pipari pēc garšas
200 g foreles fileja bez ādas
150 g tīģergarneles
150 g laša fileja
1 gab sīpols
1 gab puravs
1) Uzkarsē olīveļļu katlā, kurā pievieno nomizotus un sagrieztus sīpolus, ķiplokus, fenheli, kārtīgi apcep, pievieno asakas, spuras un galvu.
2) Visu kārtīgi apcep uz lielas uguns, tad pievieno baltvīnu un 0,5l ūdens, un nogriež un mazāku uguni, ļaujot buljonam lēnam vārīties, un ik pa laikam noņemot putu virskārtu.
3) Kad palicis aptuveni 1/3 no sākotnējā šķidruma, pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus, tomātu pastu, rozmarīnu, koriandra sēklas, smaržīgos piparus, un atlikušo ūdeni, vāra vel aptuveni stundu uz lēnas uguns.
4) Visu buljonu nokāš un pēc iespejas izberž caur sietu, lai rastos biezs, un bagātīgs buljons.
5) Buljonu liek vārīties, kurā pievieno sagrieztus sīpolus un puravus.
6 )Kad zupa sākusi vārīties, tai pievieno lielos kubikos sagrieztus laša gabalus ,foreles gabalus, un garneles.
7) Ļauj zupai uzvārīties, un servē, dekorējot ar sakapātu koriandru.