Kurzemes zivis - Ar garšu no Kurzemes
  • SĀKUMS
  • PIRMAPSTRĀDE
  • RECEPTES
  • PRODUKCIJA
  • KONTAKTI

Foreles fileja kārtainajā mīklā

Foreles fileja kārtainajā mīklā

Foreles fileja kārtainajā mīklā

Sastāvdaļas

500 g foreles fileja bez ādas

100 g sviests

2 ēdamkarotes pētersīļi

1 ēdamkarote dilles

100 g spināti

1 gab puravs

100 g krēmsiers

1 gab citrons

1 plāksne kārtainā mīkla

1 gab ola

Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

1) Uzkarsētā pannā sacep puravus ar spinātiem, noliek malā atdzist, tikmēr samaisa sviestu ar pētersīļiem un dillēm, pievieno sāli un piparus. Samaisa krēmsieru ar pusi citrona sulu.

2) Foreles fileju no augšas apziež ar sviesta maisījumu, pa virsu izklāj krēmsieru.

3) Izrullē kārtaino mīklu tik lielu vai varētu apklāt no visām pusēm foreles fileju.

4) Uz izrullētās mīklas vienā pusē liek puravus ar spinātiem, uz tiem liek foreles fileju, un pārloka, lai locījuma vieta būtu uz leju.

5) 180˚C uzkarsētā krāsnī liek cepties pīrāgu, kuru pirms cepšanas apziež ar sakultu olu. Cep aptuveni 15min, atkarībā no krāsns.

Foreles fileja kārtainajā mīklā
Foreles fileja kārtainajā mīklā
Foreles fileja kārtainajā mīklā
Foreles fileja kārtainajā mīklā

 
Lejupielādēt recepti
Dalīties

Citas receptes

09/11/2021

Foreles kokospiena zupa


Lasīt vairāk
09/09/2021

Kraukšķīgas kartupeļu pankūkas ar kūpinātas foreles krēmu


Lasīt vairāk
Foreles bujabēze

Foreles bujabēze

13/05/2021

Foreles bujabēze


Lasīt vairāk
© 2021 Kurzemes zivis - Ar garšu no Kurzemes.