Kurzemes zivis - Ar garšu no Kurzemes
  • SĀKUMS
  • PIRMAPSTRĀDE
  • RECEPTES
  • PRODUKCIJA
  • KONTAKTI

Krāsnī cepta varavīksnes forele medus – sinepju glazūrā

Krāsnī cepta forele medus- sinepju glazūrā
Sastāvdaļas glazūrai

1 ĒK Krievijas sinepes

1 ĒK šķidra medus

1 ĒK citrona sulas

Sastāvdaļas forelei

300 g forele

1 citrons

1 ĒK sviesta

20 g dilles

Sāls/Pipari

Pagatavošana

1) Forelei notīra zvīņas, slīpi iegriež ādā, apber ar sāli un pipariem. Vidū pilda citrona šķēlīšu pusītes, nedaudz cukura, sviestu un dilles.

2) Medu iemaisa citrona sulā un pievieno sinepes, samaisa līdz mērces konsistencei.

3) Cepamajā pannā ieklāj cepampapīru, vidū liek foreli. Foreli aplej ar pusi no sagatavotā medus un sinepju maisījuma.

4) Uzkarsētā krāsnī 220˚ liek cepties. Apmēram pēc 5min, foreli pārlej vēlreiz ar medus un sinepju maisījumu, cep vēl 5-7 minūtes, līdz forelei izveidojusies zeltaina kārtiņa.

5) Kad forele gatava, visu kārto uz garena šķīvja. Mērces vietā var izmantot šķidrumu, kas izveidojies cepampannā no foreles sulas, sviesta, medus un citrona maisījuma.

Krāsnī cepta varavīksnes forele medus - sinepju glazūrā
Krāsnī cepta varavīksnes forele medus - sinepju glazūrā

Krāsnī cepta varavīksnes forele medus - sinepju glazūrā
Krāsnī cepta varavīksnes forele medus - sinepju glazūrā

 
Lejupielādēt recepti
Dalīties

Citas receptes

09/11/2021

Foreles kokospiena zupa


Lasīt vairāk
09/09/2021

Kraukšķīgas kartupeļu pankūkas ar kūpinātas foreles krēmu


Lasīt vairāk
Foreles fileja kārtainajā mīklā

Foreles fileja kārtainajā mīklā

13/05/2021

Foreles fileja kārtainajā mīklā


Lasīt vairāk
© 2021 Kurzemes zivis - Ar garšu no Kurzemes.