Kurzemes zivis - Ar garšu no Kurzemes
  • SĀKUMS
  • PIRMAPSTRĀDE
  • RECEPTES
  • PRODUKCIJA
  • KONTAKTI

Kraukšķīgas kartupeļu pankūkas ar kūpinātas foreles krēmu

Sastāvdaļas

3 gab vidēja izmēra kartupeļi

1 saldais kartupelis

2 TK sviesta

1 ola

3 ĒK kukurūzas cietes

30 g svaiga timiāna

Buntīte diļļu

1 kūpināta forele

300 g krēmsiera

Sāls/Pipari

Pagatavošana

1) Nomizo abu veidu kartupeļus un sarīvē uz smalkās rives, tad liek uz sietiņa un  nospiež sulu.

2) Masai pievieno vienu olu, kukurūzas cieti, svaigi sakapātu timiānu, sāli un piparus un rūpīgi samaisa.

3) Uzkarsētā pannā izkausē sviesu un eļļu, ar ēdamkaroti liek mazas pankūciņas un nedaudz saplacina, cep no abām pusēm zeltainas un liek uz papīra dvieļa ,lai notek liekā eļļa.

4) Kūpinātu foreles gaļu atdala no asakām, sakapā un samaisa ar krēmsieru, sakapātām dillēm, sāli un pipariem viendabīgā un viegli spiežamā masā.

5) Masu pilda konditorejas maisā ar vai bez uzgaļa un iespiež kartupeļu pankūkas vidū, dekorē ar svaigi kapātām dillēm vai  citrona miziņu, vai viegli marinētiem sarkanajiem sīpoliem.

Ja nav konditorejas maisa, tad masu var likt ar tējkaroti.


 
Lejupielādēt recepti
Dalīties

Citas receptes

09/11/2021

Foreles kokospiena zupa


Lasīt vairāk
Foreles fileja kārtainajā mīklā

Foreles fileja kārtainajā mīklā

13/05/2021

Foreles fileja kārtainajā mīklā


Lasīt vairāk
Foreles bujabēze

Foreles bujabēze

13/05/2021

Foreles bujabēze


Lasīt vairāk
© 2021 Kurzemes zivis - Ar garšu no Kurzemes.